MŰSZAKI LEÍRÁS KÉPTÁR

Puzzle polcrendszer
PUZZLE POLCRENDSZER MŰSZAKI LEÍRÁSA

ÁRULEÍRÁS MŰSZAKI LEÍRÁS

Puzzle polcokItt egyszerűen minden összevág. A kombinálás öröme határok nélkül. A különböző anyagok és a különleges atmoszférát teremtő színek hatására a fantázia szabadon szárnyalhat.
A fából, fémből és üvegből készült polcelemek változatos színeikkel különleges atmoszférát teremtenek, és a fantázia szabadon szárnyalhat. Összerakós játék a lakásban, egyéni ízléssel rendelkező fiatal és önmagukat fiatalnak érző emberek számára.
Puzzle A fém polcok furfangos összjátéka. Használója számára kedves és drága dolgok tárolására. A modern kialakítású fa- és fémrendszerek közkedveltek a fiatalok körében. A teljes átláthatóság garantált. Világos vonalvezetés, ami mégis lazának és természetesnek hat. Puzzle
A Tucano rendszer szorító kapcsai szintén tökéletesen harmonizálnak a különböző méretű, és színű polcokkal. Színes sokféleség. Sugárzó napsárga és tengerkék színű polcok összekapcsolva ravasz tervezésű, különleges formájú fém tartóelemekkel. A kombinálás öröme: a fa konzolok és a polcok ötlet szerint szabadon kombinálhatók.

Tartóelemek anyaga:Tecture tartókarok Bükkfa vagy fém. Az üvegpolcok egyrétegű biztonsági üvegből készülnek.
Színe: A fa tartóelemek színe ezüst vagy natúr lakkozott. A fém tartóelemek ezüst, kék, sárga vagy áttetsző lakkozásúak.

Szorítóelemek: 0,3 - 3 cm között állítható, alumíniumból, ezüst vagy kék színben.


Falisín: fémből, ezüst kék, sárga vagy áttetsző lakkozású.

Polcok:Puzzle polcok